Renault 18

Créateur d’automobiles: une sublieme voiture!

Ondertussen ook weer verdwenen op de Nederlandse wegen. De Renault 18 was bedoeld als een vervanging van de legendarische Renault 12. Snel ontworpen,  in 18 maanden tijd, geaseerd op het onderstel van de technische super uitontwikkelde Renault 12.  De Renault 18, een succesnummer, werd geproduceerd in negen andere landen en vier continenten over de hele wereld. De  productie van de 18 werd stopgezet in Europa in 1986, maar werd voortgezet tot 1993 in Zuid-Amerika.De laatste Renault 18 rolde uit de productielijn in Argentinië.

Deze door GrandPlaisir gespotte sublieme Renault 18, is back to basic, een superexemplaar met maar  36.800 originele kilometers! Bouwjaar 1983.  Hij rijd als nieuw. Mooi onverprutst exemplaar met een nieuwstaat blauw interieur. Originele fabriekcoating, volledig onaangetast, in fabuleuze staat. Deze auto wordt u aangeboden inclusief Nederlands kenteken en APK.

Tegen een schappelijke meerprijs wordt de Renault afgeleverd met een nieuwe LPG-installatie. Goedkoper en bijzonder comfortabel rijden, en zeker probleemloos met deze lage kilometerstand,  kan haast niet!

Prima te onderhouden bij een betrouwbare Renaultdealer met gevoel voor klassieke renaults, klik hier.

Renault 18 in de media: