BMW 318 Cabriolet

Een 4 zits topcruiser  in Royal metalic blue

Met zo’n ultiem zonnige lente achter de rug moet het welhaast kriebelen bij u. Ik wil ook een cabriolet! Met de uitstraling van een klassieke auto, maar met de souplesse en bediengemak van een moderne auto. En u wilt betrouwbare techniek, zonder sores. Dan is er eigenlijk maar 1 keuze: De cabrioletversie van de roemruchte E-30 serie van Bayerische Motoren Werke, kortweg BMW. Deze mooie compacte, strakgelijnde BMW is buitengewoon geschikt als dailydriver, en op zijn best -met de kap eraf- als u op land’s mooiste binnenwegen met een big smile op uw gezicht gaat cruisen. En wel met 4 volwassen aan boord!

Deze door Grand Plaisir Voitures aangeboden BMW 318 convertible, is een mooi voorbeeld van deze succesvolle en nog steeds zeer gewilde  cabrioletserie. Uitgerust met de zuinige doch krachtige 111 PK, 4 cilinder motor. In een zeer sjeike Royal metalic blue uitvoering, in de ultieme combinatie van een volledige grijs lederen interieur. Met de overige opties aan boord: CD/radio, cruise-control, stuurbekrachtiging, centrale vergendeling, startonderbreker, mistlampen en fabrieksoriginele lichtmetalen BBS-velgen. De auto is  fabrieks-af voorzien van een iets verlaagd sportonderstel, waarmee een nog betere wegligging is gegarandeerd. Niet-rokers auto. 

Dit fraaie exemplaar is in een goede gebruikte staat, technisch op orde, een aantal gebruikssporen gezien zijn leeftijd, maar geen gekke dingen. Een mooi donkerblauw mohair , makkelijk te openen/ sluiten handbediende kap, zonder beschadigingen of scheuren.  Het lederen interieur is in prima conditie.