Klassiekerstalling te huur, met hefbrug

Geplaatst: juni 9, 2012 in Algemeen

Stallingplaatsen zijn verhuurd!

Bij interesse zetten we u op de wachtlijst!

GrandPlaisir neemt per 1 April haar intrek in een nieuwe grote authentieke klassiekerstalling.

In de omgeving van Raamsdonkveer, Noord Brabant. Ondernemers, of particulieren met een zoals bij ons, uit de hand gelopen hobby.

Stalling is recent gerenoveerd, nieuw dak, betonnen vloer, nieuwe (rol)deuren. Mooie liging in landelijk gebied, stalling is droog en beveiligd. Mogelijkheid om de auto te poetsen/ wassen en kleine werkzaamheden te verrichten( geen restauraties). 220/ 380 Volt aanwezig.

We willen de huurders heel veel bieden. Zo schaffen we een nieuwe 4 kolloms hefbrug aan en gereedschap. Om zelf kleine werkzaamheden te verrichten, en daarmee wellicht ook op de onderhoudskosten te besparen. Tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een aangrenzend theehuis, met volledig ingerichte keuken, open haard, tafel, stoelen. Een soort clubhuis.

Het aantal huurders willen we beperkt houden. Om het overzichtelijk te houden voor de verhuurder, en voor ons zelf.

Formule ziet er als volgt uit: Eenmalige storting 250 euro (krijg je weer terug bij vertrek, minus afschrijving), ten behoeve van aanschaf brug en gereedschap en stukje inrichting. Vervolgens 75 euro per maand, ex BTW. Je ontvangt een factuur. 

Daarmee kostendekkend, we maken er geen winst op. Intentie is om leuke mensen te ontmoeten, conform de uitgangspunten van Grandplaisir.

Voor meer informatie, neem contact op.
06-41212829

Reacties zijn gesloten.